sâmbătă, 24 septembrie 2016

Lipsa Metroului incurajeaza mediul privata sa efectueze transferuri

Sa zbori cu avionul este mult mai usor in ziua de azi, dar si mai accesibil decat in anii trecuti, intrucat pe piata din Romania sunt prezenti tot mai multi operatori, de la Wizz Air, Blue Air, Tarom, Turkish Airlines sau RyanAir. Periodic sunt introduse curse noi catre destinatii tot mai variate din toata lumea, iar clientii se pot bucura de conditii foarte bune, dar si de mult timp economisit. In schimb, cele mai importante zboruri si majoritatea celor directe pleaca de la cel mai mare punct aerian al tarii: Otopeni.



Astfel, de multe ori intervine problema transportului pana la si de la aeroport, caz in care calatorii trebuie sa se orienteze bine. Pentru transfer de la Otopeni, ideal ar fi sa avem un prieten care sa ne poata ajuta cu propriul autoturism, insa cum acestia nu sunt intotdeauna disponibili, trebuie sa apelam la mijloacele de transport in comun. Chiar daca exista curse ale autobuzelor pana la Otopeni, drumul pana acolo sau inapoi dureaza foarte mult, iar cum cei mai multi calatori au bagaje voluminoase, au parte de foarte putin confort.


O alta varianta este apelarea la taximetristi, insa preturile mari ale acestora nu sunt intotdeauna justificate si mai mult, adesea se cauta modalitati prin care clientii sa poata fi pacaliti. Asadar, cea mai grozava varianta de transfer de la Otopeni este oferita de Rentcarwithdriver, care propune soferi experimentati si masini bine pregatite pentru astfel de servicii.
Astfel, clientii se pot bucura nu numai de confort si siguranta, dar si de lipsa stresului gasirii unui mijloc de transport potrivit. De asemenea, acestia isi pot alcatui propriul traseu atunci cand trebuie sa ajunga la destinatie, insa daca nu au preferinte in acest sens, soferii se vor orienta in functie de conditiile de trafic pentru ca drumul sa fie unul cat mai rapid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu