vineri, 23 iunie 2017

Portugalia este o destinatie cautata de romani

Portugalia le are pe toate, orase istorice, gastronomie cunoscuta in toata lumea, peisaje naturale si unele dintre cele mai grozave plaje de pe glob. Astfel, o vacanta Portugalia prin Aerotravel poate fi alegerea potrivita in aceasta vara, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, iar conditiile cele mai grozave.

Candva un lider maritim mondial si unul dintre cele mai de durata imperii ale Europei, Portugalia se remarca printr-o istorie complexa, iar totul este evidentiat in castele, palate, strazi inguste cu piatra cubica, biserici, capele si nu numai. Nici frumusetile naturale nu trebuie omise, astfel ca cei care ajung in aceasta tara, cu siguranta, nu trebuie sa rateze plajele din Algarve.

Plajele din Algarve

Regiunea este localizata in sudul tarii si este faimoasa pentru cele 150 de plaje ale sale, ce ofera conditii ideale pentru toate tipurile de turisti. Unele sunt foarte populare si ticsite cu oameni veniti din toate colturile lumii, in timp ce altele sunt potrivite pentru familiile cu copii, dar sunt si altele mai retrase. Iubitorii de surf si alte sporturi pe apa nu trebuie sa rateze Praia do Amada, aici fiind organizate numeroase competitii sportive datorita valurilor puternice. Una dintre cele mai spectaculoase plaje este Praia de Bordeira, care se deosebeste prin nisipul sau auriu imprastiat pe o lungime de 3 km.

Cladirile istorice din Sintra


In apropiere de capitala Lisabona se afla castelele si palatele opulente din Sintra, iar acestea nu trebuie ratate de catre cei care aleg o vacanta Portugalia cu Aerotravel. Cel mai cunoscut dintre acestea este Palacio da Pena, care a fost ridicat in secolul al 19-lea pentru Ferdinand al II-lea, care folosea aceasta resedinta pentru vacante. Arhitectura este deosebita, deoarece intruchipeaza un amestec intre gotic, maur si renascentist, insa nu trebuie ratate nici Palacio Nacional de Sintra, Palacio Nacional de Quelux, Palacio Monserrate sau Castelo dos Mouros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu