duminică, 4 iunie 2017

Putem decora foarte usor o camera folosind stickere

Pentru ca orice locuinta sa poata fi numita „acasa” exista o multime de solutii de personalizare, chiar daca multe dintre acestea implica costuri ridicate si mult timp pentru a fi puse in aplicare. In schimb, cei care isi doresc totusi sa se bucure de un camin grozav, cu o atmosfera primitoare si sa obtina aceasta performanta fara batai de cap, pot alege stickere de la ColantariDesign si, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti.

Pentru orice camera


Aceste stickere au fost gandite in asa fel incat sa se potriveasca pentru orice incapere, incepand de la dormitor si pana la living, bucatarie, holuri si nu numai. Gama este suficient de variata pentru a putea indeplini preferintele oricarui client, incepand de la diferite mesaje sau citate, desene cu motive florale, desene abstracte si nu numai.

Usor de aplicat

In plus, procedura nu este deloc complicata si se pune in aplicare in cel mai scurt timp, fara batai de cap si fara a presupune vreun disconfort. Dimensiunile sunt foarte variate, de la cele mai mici de cateva zeci de centimetri, la cele de cativa metri care sa ocupe un perete intreg, iar cateva minute sunt suficiente intotdeauna.

Preturi mici

Tarifele sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar acesta este unul dintre motivele principale pentru care stickerele perete de la ColantariDesign sunt atat de populare. Preturile variaza, bineinteles, in functie de model si de dimensiuni, insa chiar si cele mai costisitoare sunt mult mai avantajoase decat alternativa zugravirii.

Durata de viata


De asemenea, acestea sunt confectionate din materiale de calitate, motiv pentru care sunt atasate foarte bine pe suprafata peretelui, fara a se deteriora sau dezlipi pe la colturi. Se foloseste si un adeziv special, care ajuta ca la indepartarea lor sa nu ramana urme inestestice dificil de indepartat, motiv pentru care procedura este reversibila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu